modelpiotrek Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Witam mam pytanie jak się bedzie sprawował ten odbiornik z nadajnikiem Futaba FC 28 zastosowanie w elektroszybowcu 3,5m dość wysokie loty pozdrawiam Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Jezeli Twoja Futaba pracuje w systemie PPM to powinno być O.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Pracuje w PPM i PCM do wyboru.ale chodzi mi tez o niezawodność tego odbiornika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Uzytkuję taki odbiornik i nie mam zadnych zastrzeżeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 dzieki Szczepan za informacje!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Musze przyznać że pozycję do latania masz prawie taką jak ja Tu mam jeszcze na kolanach Cocpita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Szczepan taka pozycja jest idealna do długich szybowcowych lotów a fotel hmm pożyczyłem od żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 OJJJJJJ rz mi sie takie krzesełko poskładało pod :ass: ryzykujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Spoko Radek nie grozi a ta wygoda hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.