wdanilowicz Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Witam Jak w temacie, próbuje uruchomić GYRO i mam problem. Kiedy model stoi na ziemi i po włączeniu funkcji F2 stery poziome zaczynają powoli przesuwać się w dół. Użycie funkcji zerowania pomaga na chwilę. Może ktoś z kolegów miał podobny problem? pozdrawiam Włodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 13 godzin temu, wdanilowicz napisał: Kiedy model stoi na ziemi wtedy gyro reaguje, jakby model leciał do góry i opuszcza SW by wyrównać lot? Nic w instrukcji na ten temat nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdanilowicz Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Dziękuję Czytałem instrukcję wielokrotnie (może za słabo znam j. Angielski), ale na nic takiego nie natrafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 W dniu 27.08.2022 o 21:25, wdanilowicz napisał: Witam Jak w temacie, próbuje uruchomić GYRO i mam problem. Temat dotyczy tego żyroskopu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdanilowicz Opublikowano 14 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2022 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 25 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 W dniu 27.08.2022 o 21:25, wdanilowicz napisał: Witam Kiedy model stoi na ziemi i po włączeniu funkcji F2 stery poziome zaczynają powoli przesuwać się w dół. Użycie funkcji zerowania pomaga na chwilę. pozdrawiam Włodek Podczas ruchu postępowego modelu i z wpiętymi czujnikami powinno być ok. Tak na marginesie ,pasowało by przenieść temat do odpowiedniego działu . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi