michcio88 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Prosiłbym o link do plików modelu zefirek do symulatora FMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Chyba zefirka do FMS nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Racja ja też nie widziałem, a autor tematu mógłby się trochę postarać a nie mamy mu pod nos podstawiać.. Przynajmniej poprosił nie? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 postarać a nie mamy mu pod nos podstawiać.. ?? ale o so chodzi ?? szukałem szukałem nie znalazłem wiec napisałem na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 No to napisałeś no to masz odpowiedź, nie ma. Temat można usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.