Geralt Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Czy ktoś zna ten regulator ? Z opisu wnioskuję, że bez znaczenia ile cel LiPo do niego podepnę to BEC będzie można używać. Wiem, że ten UBEC na forum już był wskazywany, ale czy ma już ktoś jakieś opinie? Rzeczywiście jest taki cichy z zakłóceniami? Chciałbym by serwa w moim modelu były zasilane 6V więc myślę o małym pakiecie 2LiPo i dodatkowym UBEC-u. Czy można to tak podpiąć by regulator podpiąć do 3 kanału, a do kanału bateryjnego UBEC-a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Oczywiscie mozna podpiac. Trzeba tylko odlaczyc srodkowy (czerwony) kabelek idacy z regulatora do odbiornika. Ubec mozna nastepnie podpiac na dowolnym kanale. Posiadam tylko plusha 40A ale jestem bardzo zadowolony. Plynnie wchodzi na obroty w odroznieniu od regli tower pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.