Norbert Grala Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Dzieku za podpowiedz Bo jestem początkujący a taka ksiązka napewno wiele pomoze
Henio Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Miałem Simpropa i takie odbiorniki. Zasilanie 4,8v działa tylko z oryginalnymi kwarcami Simpropa
Norbert Grala Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Juz postanowilem Zakupie nową aparature Ktos cos by doradzil?
szymon_wolebez Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Jak kupiłem taki zabytek na allegro wcelu pozyskania obudowy z manipulatorami. Powstała mala przeróbka, orginala elektronika bez życia została amputowana. Jedyna wadą tych manipulatorów są specyficzne potencjometry z drutu oporowego, i dodatkowy potencjometr jako trymer. Nadajnik dostał w.cz od mc 19 na 35mhz i orginalną graupnerową antenkę. Obecnie jest ciągle w fazie testów, domowe wykazują pełna funkcjonalność. Co do odbiornika to nigdy takiego nie maiłem. Przerabiając daryjko zapomniałe iż jest to typowo pulpitowe, i muszę dorobic coś na styl pulpitu. SSM Contest
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.