Benek_Urbańczyk Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Witam. Proszę o pomoc w wyborze modelu-trenera dla początkującego modelarza : Citabria MS Composit czy też Dragon Fly VaModels ? Obydwa modele są w PERFECT HOBBY. A może Mini Mag? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ja jestem za MiniMagiem. Oczywiście są też inne fajne modele na "pierwszy samolot" od Multiplexa (EasyGliter, EasyStar), ale jeśli chcesz trenerka, to stanowczo polecam MiniMaga. Sam go mam i wiem, że ten model wybacza dużo błędów i można się nim nauczyć latać... a potem zmienić silnik na 3f i trochę po świrować W każdym razie na pierwszy model polecam MULTIPLEXA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 http://www.cyber-fly.pl/produkt-795.html Tani i nie do zniszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.