Jerzy_R Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Witam. Poszukuję sklejkę balsową 3 mm ale w arkuszu np. 1500 mm x 500 mm? Wszędzie gdzie trafiłem tylko standard np. 1000x500... Czy ten mój wymysł jest w ogóle do znalezienia/kupienia? Z góry dziękuję za ewentualny cynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 w tym wymiarze chyba tylko sklejka topolowa wagowo wychodzi podobnie a cenowo o połowę mniej https://sklejka-krakow.pl/pl/c/Arkusz-1880x1220/54 waga sklejki topolowej tej co mam a ważyłem 5 różnych formatek i średnio wynosi 11g/dm2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Ten link jest mi znany Myślałem, że cos w temacie sklejki balsowej też się znajdzie. A skoro wagowo jest podobnie to po co kombinować. Dzięki Maciej za odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi