Józef 21 Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 W styczniu tego roku oficjalnie Radiomaster wprowadził do sprzedaży mowy nadajnik Boxer. Jest pełno filmów o tym nadajniku na YT. Możliwości takie same jak Tx16s lecz wyświetlacz czarno-biały ekran nie dotykowy. Gimbale Halla, mniej przełączników, bez suwaków bocznych. Nabyłem ten nadajnik, jestem pod wrażeniem. Menu można wgrać po polsku jak i głosy pl jest to ułatwienie dla nie znających en. Wersje w sprzedaży to JP4IN1, CC2500 oraz ELRS najtańsza wersja to CC2500 wiąże się z podstawowymi odbiornikami. JP4IN1 posiada więcej możliwości powiązania odbiorników. ELRS dla dronów. Oczywiście posiada wnękę dla modułów. W załączniku instrukcja obsługi tego radia po polsku. Instrukcja obsługi Edge 2.8 ekran czarno-biały.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambolero13 Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Witam. Gdzie można pobrać menu pl. oraz głos pl. do tego radia ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy_R Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada Spolszczone oprogramowanie masz w plikach https://github.com/pfeerick/lang-firmwares/releases/tag/v2.10.5 Po rozpakowaniu zipa będzie boxer-PL-jakiśnumer.bin w nazwie Pliki dźwiękowe... wrzuciłem "swoją" paczkę, może kto jeszcze coś dorzuci. Po rozpakowaniu przenieś na kartę SD do folderka ..\Sound\ Jest jeszcze strona kol. komarkusa skąd też można pobrać (na samym dole strony): https://kowalscyrc.wordpress.com/opentx-komunikaty/ pl.7z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambolero13 Opublikowano 6 Listopada Udostępnij Opublikowano 6 Listopada Mega Dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciany Opublikowano wczoraj o 07:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:35 Kusi. Etui w zestawie, ochrona na drążki z tego co wiem też. Trochę tańsze niż TX16S a funkcjonalnie bardzo podobne. Ktoś jest w stanie poradzić czy jako 2 nadajnik zamiast Flysky Fs i6X lepiej boxera czy Tx16S ? Cena obu i tak przeraża porównując do flysky ale zapewne dużo lepsze i przede wszystkim multi protocol i obsługa modułów JR jakby człowiek chciał się kiedyś na ELRS przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi