AlekQ Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Czy znalazłby się ktoś o wielkim sercu aby mnie poratować takim gniazdem do mikrozłącza? Pilnie szukam i nie mogę nigdzie kupić. Może ktoś ma na półce jakiegoś rozbitka i mógłby mi odpalić takie gniazdko z kawałeczkiem kabelków? Z góry dziękuję za życzliwość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Może to taki konektory? https://modelemax.pl/pl/wyprzedaz/10665-konektor-tx-mpx-flach-57205-germany-wyprzedaz- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlekQ Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Dzięki za podpowiedź ale to nie jest ten. Mój to chyba mikro JST. Taki całkiem płaski z pojedynczymi skrzydełkami po bokach (tzn wtyczka ma te skrzydełka) a ja potrzebuję gniazdko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 18 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Mam gdzieś w modelarni jutro poszukam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi