Piotr Stelmach Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Jak każdy nowy na tym forum pragnę bardzo serdecznie przywitać wszystkich (współ)użytkowników tego fora. Jak mozna wyczytać po lewej nazywam się Piotr Stelmach, lat mam 15 i mieszkam w Krosnie Odrz.(dla niewtajemniczonych jest to w woj lubuskim). Z modelarstwem styczność mam już od dłuższego czasu(czytaj ok 4 lat) mimo to ,,na poważnie''(czyli rc) zajmuję sie tym dopiero 3-ci miesiac. Latać uczyłem sie sam oraz sam zbudowalem i oblatałem Easy Glidera. Mimo braku instruktora i jedynie paru wstepnych lotów na fms'ie moj EG nie zaliczył dotychczas(odpukac) zadnego kreta. Mój drugi model to (chyba) wszystkim znany su z cyber-fly. To w zasadzie tyle i nie za bardzo wiem co mogłbym jeszcze o sobie napisać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-rc Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 witam na forum tez jestem tu nowy i prawdę mówiąc trochę zielony :jupi: he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.