Kransal055 Opublikowano 24 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Witam Jestem Kacper lat 18 za czasów swojego żywota "przeleciałem" przez 3 modele aut zdalnie sterowanych zaczynając od jakiegoś no-name ze stacji benzynowej na VRX-1e kończąc. Otóż przez tego ostatniego gagatka zostałem zmuszony zaczerpnąć wiedzy bardziej doświadczonych użytkowników. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał123 Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Cześć. Mam na imie Michał, mam 35 lat, od dłuższego czasu szukałem nowej pasji. Podczas wizyty w Warszawie spotkałem pasjonatów RC. Pojeździłem RC jednego z nich, sprawiło mi to wielką radość i postanowiłem iść za ciosem. To forum ma mi pomóc rozwijać tę pasję dalej, spotykać ludzi z którymi będę ją mógł dzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąbrero Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Piotr interesują mnie wszelkie zagadnienie związane z materiałami oraz technologiami wykorzystywanymi przy budowie modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi