kris28 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 mam pytanie czy taka osłona koła w rwd-5 nie będzie przeszkadzać w locie???
Mortez Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zabardzo nie widać czy to jest płaskie czy wygięte w którąś stronę ale jeżeli jest płaskie to przeszkadzać nie będzie a jęzeli jest wygięte do środka myśle że bardzo nie powinno przeszkadzać ale może troche rzucać modelem(Tak myśle) Edit: jak jest to papierowe to nie będzie przeszkadzać
kris28 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 jest wykonane z depronu na prosto tak jak wygięte podwozie według planów tylko oszlifowane na skos. to jest tylko pomysł i na razie przyklejone taśmą jeżeli będzie przeszkadzać to nie przyklejam więc prosze o opinie czy warto montować, osobiście uważam że lepiej wygląda niż same druty ale nie chodzi tylko o wygląd z góry dziękuje za podpowiedzi
Mortez Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Moim zdaniem nie powinno przeszkadzać. Widziałem takie coś w jakimś modelu tylko nie pamiętam w jakim ?? :wink:
kris28 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 ja widziałem to w modelu wilgi i stwierdziłem ze będzie wyglądać lepiej niż same szprychy
Lord Rzeźnik Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 osobiście uwaRZam że lepiej wygląda niż same druty ale nie chodzi tylko o wygląd Ja też uwaŻam, że to dobrze wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.