kris28 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 mam pytanie czy taka osłona koła w rwd-5 nie będzie przeszkadzać w locie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Zabardzo nie widać czy to jest płaskie czy wygięte w którąś stronę ale jeżeli jest płaskie to przeszkadzać nie będzie a jęzeli jest wygięte do środka myśle że bardzo nie powinno przeszkadzać ale może troche rzucać modelem(Tak myśle) Edit: jak jest to papierowe to nie będzie przeszkadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris28 Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 jest wykonane z depronu na prosto tak jak wygięte podwozie według planów tylko oszlifowane na skos. to jest tylko pomysł i na razie przyklejone taśmą jeżeli będzie przeszkadzać to nie przyklejam więc prosze o opinie czy warto montować, osobiście uważam że lepiej wygląda niż same druty ale nie chodzi tylko o wygląd z góry dziękuje za podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortez Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Moim zdaniem nie powinno przeszkadzać. Widziałem takie coś w jakimś modelu tylko nie pamiętam w jakim ?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris28 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ja widziałem to w modelu wilgi i stwierdziłem ze będzie wyglądać lepiej niż same szprychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 osobiście uwaRZam że lepiej wygląda niż same druty ale nie chodzi tylko o wygląd Ja też uwaŻam, że to dobrze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.