batman Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Duma naszej rodziny - siostra i jej OSA. Zapraszam. http://osiara.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Gratulacje projektu ;] co do strony to czcionka mogła by być troszeczkę ciemniejsza, a fotografie trochę większe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batman Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak, tak mówiłem prosiłem - czcionki nie zmienili. Stronka ma być typowo "babską" stronką więc "chłopom" się podobać nie będzie raczej szata graficzna. (groszki jakieś takie..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Ale pomysł na stronkę super. W jednym miejscu tyle informacji o mały włos nie stałem się posiadaczem takiej OSY ale niestety rodzice wtedy nie pozwolili...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.