TEQ Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 A powiedz mi Pawle, jak długo udaje Ci się ją utrzymać Alulę w powietrzu? W sumie większa od tej standardowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Jakoś ze stoperem nie liczyłem, i jeszcze nie doszedłem do pewnego powtarzalnego wyrzutu, ale na tej górce w Jordana myślę ok. 15-20s , na płaskim nieco mniej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinn Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Alulę trzeba traktować jako zbawkę, a nie rasowe dlg. Dobre bumerangi lataja dłużej niż alulka ale na pewno na zboczu zabawa jest nią przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Na "rozpoczęciu" sezonu w Krakowie udało się pośmigać alulą, tak sobie radziła :wink: : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie masz SC zbyt z tylu ? Jakos tak pompuje strasznie - marnujesz w ten sposob kilka ladnych sekund lotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mam tak jak w instrukcji, ale jeśli tak mówisz przy następnych lotach spróbuje bliżej przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jak na zboczu latalem Alulka to dociazalismy przod w zaleznosci od sily wiatru jak miala za malo na dziobie to miala slabe wchodzenie pod wiatr i konczylo sie takimi pompami jak u Ciebie - rzucac nie rzucalem nigdy na plaskim - ale efekt podobny :? Warto sprobowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.