PXT Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Na modelarstwo choruję dopiero półtora roku, ale myślę że podstawowe rzeczy już jako tako chwycilem . Jestem z Przyborowa (wieś, 4km od Nowej Soli województwo lubuskie) i szukam modelarzy z tych okolic. Wiem, że tacy są ale jeszcze nie złapałem z nimi kontaktu. Narazie latam szybowcem Pelikan z zestawu do montażu. Teraz przechodzi porządny remament po nieumiejętnym złożeniu zestawu. Przerabiam go na motoszybowca. Jak chcecie to podrzucę pare fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 cze :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.