rebel Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Cześć wszystkim tu zgromadzonym.Mam na imię Mirek i pochodzę z wadowic.Modelarstwem zainteresowałem sie mocno jakieś 1,5 roku temu.Posiadam teraz jedne zwłoki szybowca epp który posłużył do nauki.Kolejny jest dwupłat SE5A firmy greatestplane w wersji ratrak.piekny ok 5 kg model na spalinie.Nim po jednej kraksie i naprawie ciesze sie do tej pory.Posiadam również model szybowca zboczowego rebel, ostra maszyna.Wszystko to za posrednictwem pana Leszka z modelpartner.Teraz czekam na towar zamówiony tu i tam,ponieważ będe budował szybola a co wyjdzie czas pokaże.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witamy, ps. Duże litery wróciły - :jupi: i prosimy w przyszłości o zwięzłe i jasne pytania - łatwiej na nie odpowiedzieć .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam kogoś z okolicy. Zapraszam na wspólne latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witamy kolejnego Mirka z Wadowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam witam.Zwielką chęcią,polatamy wspólnie.Jeden szkopuł od kilku lat przebywam w Norwegii,ale dwa razy do roku jestem w Wadowicach.Wiec w wakacje jak najbardziej.Przy okazji gdzie latacie w okolicy Wadowic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.