rebel Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Cześć wszystkim tu zgromadzonym.Mam na imię Mirek i pochodzę z wadowic.Modelarstwem zainteresowałem sie mocno jakieś 1,5 roku temu.Posiadam teraz jedne zwłoki szybowca epp który posłużył do nauki.Kolejny jest dwupłat SE5A firmy greatestplane w wersji ratrak.piekny ok 5 kg model na spalinie.Nim po jednej kraksie i naprawie ciesze sie do tej pory.Posiadam również model szybowca zboczowego rebel, ostra maszyna.Wszystko to za posrednictwem pana Leszka z modelpartner.Teraz czekam na towar zamówiony tu i tam,ponieważ będe budował szybola a co wyjdzie czas pokaże.Pozdrawiam.
buwi777 Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Witamy, ps. Duże litery wróciły - :jupi: i prosimy w przyszłości o zwięzłe i jasne pytania - łatwiej na nie odpowiedzieć ....
Leda_g Opublikowano 28 Lutego 2009 Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam kogoś z okolicy. Zapraszam na wspólne latanie.
rebel Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam witam.Zwielką chęcią,polatamy wspólnie.Jeden szkopuł od kilku lat przebywam w Norwegii,ale dwa razy do roku jestem w Wadowicach.Wiec w wakacje jak najbardziej.Przy okazji gdzie latacie w okolicy Wadowic?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.