sp6gnj Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 Dzień dobry - witam wszystkich, na imię mam Krzysiek, mieszkam około 10 km od Głogowa na Odrą. Moim głównym hobby jest krótkofalarstwo, dodatkowo BirdWatching. Modelarzem nigdy nie byłem - w dzieciństwie coś tam sklejałem z papieru, plastiku i drewna - ale to prehistoria i nic z tego już nie pamiętam. Dzisiaj - póki jeszcze coś widzę chciałbym spróbować zabawy z modelami latającymi sterowanymi radiowo. Może się wciągnę i uda mi się kiedyś samemu zbudować coś co poleci. Dziękuję za przyjęcie i Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Jerzy_R Opublikowano 28 Lipca 2023 Opublikowano 28 Lipca 2023 Godzinę temu, sp6gnj napisał: póki jeszcze coś widzę Bo widzisz, lata się głównie w dzień po zmroku też się da, no ale... Dzień dobry. '73 sq2rcj
sp6gnj Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Opublikowano 28 Lipca 2023 Witaj Jerzy, a widzisz ... to te nocne światła które czasami pojawiają się w nocy na niebie to jednak nie UFO, tylko miłośnicy nocnego latania ... uff Cieszę się ze spotkania na tym forum ! Świat jest mały, na miejscu w sprawach elektroniki modelarskiej pomaga mi też krótkofalowiec - Jerzy SP6CAL. PS. Dzięki za QSO na PSK63 w 2012 roku. Vy 73 sp6gnj 1
Rekomendowane odpowiedzi