kwiatek Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Witam wszystkich. Po nieudanych lotach z RWD-5 by skazoo przesiadłem się na budowę Zefirka. Ze względu na to, że miałem pod ręką tylko serwa std. postanowiłem zmienić odrobinkę wymiarki tego modeliku. Wyszło tak, że wymiary powiększyły się o 25%. Wyszło super. Wiem, że wieje troszeczkę profanacją, ale musicie mi wybaczyć. Jestem jeszcze świeży w sprawach modelarstwa, ale się staram i idzie coraz lepiej. a oto co wyszło z tego wymiarowania : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 brawo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 wygląda ze masz mało mocy bo model leci w góre przeciągniecie i w dół .... chyba ze tak ty sterujesz. ogólnie Brawo !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzięki bardzo za słowa uznania. Te przeciągnięcia to z mojej winy. Po paru minutach lotu już wyczułem samolocik i było lepiej. I jeszcze fotka tuż przed startem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja żeby się nie powtarzać po innych zamiast brawo...powiem bravo Może powiesz jakie wyposażenie ?? Czy ty pozostanie słodką tajemnicą ?? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Co do wyposażenia to użyłem: silnik Emax 2822 regulator Tower Pro 25A 2x serwo Tower Pro SG5010 odbiornik Corona RP4S1 pakiecik Mystery 1500 mAh 25C i do tego mój nadajniczek Zebra. Z międzylądowaniami wyszło około 20 minut lotu na pakiecie w 50 % naładowanym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgaduję, że pakiecik 2S... Fajnie zrobiony ten Zefirek... na pewno nauczysz się na nim dobrze latać :jupi: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek_jag Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Gratuluję! Gdzie jest to wspaniałe lotnisko? Chełm (jar) czy Orunia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatek Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Jeszcze raz dziękuje. Naprawdę Zefirkiem lata się super. Pakiecik to 3S, a ten mały wąwozik znalazłem na Gdańskich Łostowicach. Mieszka tam mój brat i ja też tam kiedyś mieszkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.