Modele24.pl Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Witam, Na forum jestem od grudnia, a teraz doczytałem, że aby wam pomagać i pisać w innych wątkach trzeba się przywitać... niby taki mądry a... a wracając do przywitania, jestem modelarzem prowadzącym sklep modelarski z (narazie) elektroniką już dwóch marek KST i FrSky - to dla pieniędzy które potem wydaję na modele. Do modelarstwa, po latach młodocianych, wróciłem 3 lata temu. Teraz głównie skupiając się na F3K ale w międzyczasie pojawiło się kilka piankowców w tym jeden zrobiony od zera, w "hangarze" można znaleźć, poza 3 modelami F3K, Pioniera II - przerobiony tak aby nie dało się go rozbić - był moim pierwszym modelem, SOP'a, dwa Polarisy w tym jeden w wersji 150%, i z ostatnich doszedł combat ME-109. Pozdrawiam Konrad z Zielonej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi