Kjerownik Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dzień Dobry! Nazywam się Tomek, mieszkam w Bielsku-Białej, od małego interesuję się modelarstwem lotniczym ( miedzy innymi we wszystkich jego formach ( a także historią awiacji - zwłaszcza II WŚ ) Po wielu latach postanowiłem powrócić do mojego zamiłowania i zabrać się za nie poważniej. Od jakiegoś czasu śledzę toczące się tu dyskusje oraz zgłębiam opracowania i porady i myślę że wkrótce z nich skorzystam jak i z pomocy szanownych kolegów modelarzy:) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witamy następnego bielszczanina. Jak będziesz kończył pierwszy model to daj znać - pomożemy w "oblocie" :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjerownik Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Dziękuję bardzo! Jak tylko coś stworzę to dam znać Na razie sobie wszystko oglądam, rozglądam się i jaram się niczym sawanna suchą porą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 w modelarstwie ma się co jarać bo to przeszkadza. Najpierw ochłoń a potem bierz się za budowę jakiegoś modela np. RWD by skazoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Witam krajana :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.