tomcar11 Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Witam tak jak w temacie, szukam polskiej instrukcji Turingy accucell-6 Czy takowa instrukcja wogóle istnieje? Bo na forum nie moge jej jakoś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanosik Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Mam instrukcję po polsku wprawdzie od e_station_bc6 ale to dokładnie to samo.Różnica taka,że e station zasilana jest z gniazdka 230v. Daj maila to Ci wyślę. pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Czy ja też mogę poprosić o tą instrukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabanosik Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Możesz prosiić, tylko gdzie mam wysłać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.