mlody25 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Witam dosyć dawno temu z nudów zrobiłem sobie pakiecik chyba li-pol z 2 cel po telefonach komórkowych. Mam kilka pytań mianowicie czy mogę go normalnie eksploatować w modelach rc? Jak dorobić do takiego pakietu złącze serwisowe (te do balancera)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Ogniwa z telefonow maja za mala wydajnosc pradowa. W zasadzie nie nadaja sie do zasilania silnikow modelarskich, moze za wyjatkiem mikromodeli (1-2A). schemat polaczenia zlacza serwisowego znajdziesz na forum. Schematy byly publikowane. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Dziękuje za szybką odpowiedź leci pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.