PiotrSerpent Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Własnie dołączyłem do forum więc jesli strzelę jakąs gafę to sorki (dałem np ogłoszenie w giełdzie i teraz go nie widzę więc pewnie umieszczę je jeszcze raz, ale jak znam życie to wtedy własnie okaże się, że są dwa)... Kilka słów o moim modelarstwie-bawię się w modelarstwo od ok wielu lat -pamiętam jeszcze aparatury radzieckie Pilot Ostatnio wróciłem do samolotów (cessna Pelikana), bardziej poważnie zajmowałem się samochodami (np Serpent F180), tylko, że takimi modelami nie ma teraz gdzie jeździć-potrzebuje bardzo równego asfaltu. niedawno zacząłem się uczyć latać heli (lama v4 i Walkera 4). Ponieważ opanowałem te modele to teraz zamierzam przesiaść sie na T-rexa 450. Pozdrawiam Wszystkich. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 witam , mam 10 lat i dostałem lamę big na urodziny mija dwa dni i niestety jeszcze jej nie uruchomiłem , ale dużo już czytałem na temat modelarstwa helikopterowego... pozdrawiam jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Równiez witam serdecznie szacowne grono . mam 63 modeluje od młodości a kieruje pracami klubu Avia w Tarnowie od 78 . co tam mówic o robocie modelarskiej , ot przeżyło sie róznych przygód wiele , poznało sie cały / prawie cały / polski świat modelarski / klasy sportowe i inne / no i ot co : wszystko na stronie klubowej : www.avia.tarman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Panowie jasiek i jerzy47 w powitalni aby sie przywitac i zostac przyjętym do naszego grona należy założyć własny temat i w NIM napisac cos o sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 ". mam 63 modeluje od młodości a kieruje pracami klubu Avia w Tarnowie od 78 . co tam mówic o robocie modelarskiej , ot przeżyło sie róznych przygód wiele , poznało sie cały / prawie cały / polski świat modelarski / klasy sportowe i inne / no i ot co : wszystko na stronie klubowej : www.avia.tarman.pl" To jeszcze mało aby zostać przyjętym ? Cóż jeszcze można napisać ? Bez przesady . Nigdy ale to nigdy nie chwaliłem sie zbytnio. Moge tylko dodać że przez prowadzoną przezemnie pracownie przewinęło sie na przestrzeni tych lat kilkudziesieciu młodych ludzi i ze obecnie buduje kolejny samolotek Su 26M 3m rozp. i jestem na ukończeniu . Ponadto pawie wszystkie zawody które odbyły sie w Tarnowie - to ja z gronem modelarzy bo sam bym nie dał rady. Wszystkie materiały na stronę klubową - to też ja łącznie z filmami , których jest moc , a nawet niektóre unikalne jak np. z Janem Burym . Co znaczy założyc własny temat ? i w nim napisac o sobie - chyba już barzdiej wyczerpująco - nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Co znaczy założyc własny temat ? Cześć W dziale "REGULAMIN FORUM oraz powitalnia" klikasz na przycisk "Nowy temat" (na górze po lewej) i piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 No to jeszcze jasiek i posprzatam tu troszkę. W innych tematach też by się zdało, nie jest to pierwszy raz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.