PiotrSerpent Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 witam,czy ktos ma z tym modelem jakies doswiadczenia? przymierzam sie do zakupu na hobbycity.com.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 jakby byl link byloby latwiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8277 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aeron1 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Jeżeli przeczytałbyś opis to byś zauważył, że jest to szybki model o obciążeniu około 50 g/dm2, co przy jego rozpiętości trzeba być dobrym pilotem, aby go utrzymać w ryzach i nie rozbić w pierwszym locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSerpent Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 to, ze jest on szybki, to ja się domyslam, ale to nie jest raczej problem-latam od 15 lat wiec pewnei sobie poradzę.Bardziej chodzi mi o możliwości akrobacyjne -chodzi mi o połączenie ładnego wyglądu modelu z możliwościami trenowania akro...No i druga sprawa to jakosc wykonania? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.