Buli14 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Cześć wszystkim. Ostatnio kupiłem aparaturę jak w tytule , dokupiłem moduł multiprotokuł Irangex4 . Moduł został zaktualizowany do najnowszego softu 1.3.3.33. Niestety aparatura nie wyświetla wszystkich protokołów które są zainstalowane na module , dokładnie chodzi mi o FX620 na apce. wyświetla tylko FX816. Nie miałem tego problemu na taranisie x9d tam widziałem wszystkie modele . Jesli ktoś wie jak rozwiązać problem proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amadi Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Cześć To dział do witania się z użytkownikami grupy. Myślę, że otrzymasz wiele rad po dodaniu postu w dziale "Aparatury RC" Powodzenia w rozwiązaniu problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli14 Opublikowano 14 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Przepraszam ale nie mogę dodać nowego tematu wszystko jest wyszażone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2023 Cytat REGULAMIN FORUM oraz powitalnia Forum dla nowo przybyłych. Jak nakazuje kultura i dobre wychowanie, kiedy się przychodzi, należy się przywitać. Dołączyłeś do nas? Napisz kilka słów o sobie. Nie zapomnij zapoznać sie z regulaminem naszego forum. Rejestracja jest potwierdzeniem zapoznania się z regulaminem i jednocześnie potwierdzeniem jego akceptacji. Jeżeli powitanie będzie zgodne z regulaminem dostaniesz dostęp do całego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi