sudik Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Witam Ze strony pitlab.pl mam takie oto zdjęcie http://www.pitlab.pl/fms/4ch_rc.jpg . Na zdjęciu jest większośc wyjaśniona co do lutowania, lecz jestem inny więc mnie to ine wystarcza. W zwiazku z tym mam pewne pytanie przy wejściu do komputera jakie złącze użyć ( mini jack mono czy stereo ), oraz gdzie podłaczyć masę, a gdzie sygnał. PS. Konfiguracji mam dokonać programem ppjoy? Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 To czy będzie mono czy stereo nie ma większego znaczenia. Ważne żebyś przylutował masę do masy, a sygnał na 'czubku' mini-jacka. Sam ppjoy nie wystarczy, do tego trzeba jeszcze program SmartPropo, który będzie przetwarzał sygnał i wysyłał go do ppjoy, ten z kolei do systemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 Dziękuję za szybka pomoc. W takim razie lista zakupów będize wyglądac tak; - mini jack mono - kabel 2 żyłowy ok 2,5 m( taki jak np. do głosników ) - kupa szczęścia żeby to wszystko się udało Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Witam Polutowałem już aparaturę i kabel, zainstalowałęm ppjoy'a i spp console. Tylko nie wiem jak to wszystko skalibrować;/ . Prosiłbym o jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.