Skocz do zawartości

Super Tigre G-34 gasnąca maszyna

Yahoon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze jedna sprawa wyszła na jaw po wyciągnięciu paprochów z gaźnika. Teraz musiałem przykręcić iglicę kilka ząbków, żeby silnik wchodził na wysokie obroty :lol: Znaczy się, że trochę śmieci było tam już wcześniej i wyregulowałem silnik tak, że dobrze chodził ze śmieciami. Widać filtr nieodzowny.

Opublikowano

Witajcie,

luk dziekuje , Stary pozdrowionka, Yahoon ...

wstrzymam sie z komentarzem na temat Modelmaniaka , tylko dlatego ze nie mam zamiaru z tego forum robic czegos podobnego co dzieje sie na Modelarz .com

pozostawie komentarze, to nie jest warte uwagi.. co poniektorzy juz to zrobili, wiec sam sie deklasuje z ta zapozyczona wiedza....

ci co sie znaja na rzeczy , wiedza o co chodzi ....

pozdrawiam

Opublikowano
Przemku ,wiem że na tym forum chcesz robić za eksperta silników spalinowych, ale jak widzę Twoją najmocniejsza stroną jak dotąd jest kopiowanie cudzych zdjęc i obrażanie kolegów.

Ja jestem przy zdrowych zmysłach i docierałem już i mój nowy silnik docierał będę na paliwie z nitro, ponieważ zaleca to producent i prosze nie próbuj mi udawadniać że producent jest durny i chce niszczyć swoje silniki już przy docieraniu.

Co do rycyny to udawanie, że spadłeś z Marsa i nie wiesz o co chodzi bo Arek pomylił słowo oxydacja ze słowem nagar, który także jest szkodliwy, nie jest szczytem koleżeństwa ani intelektu. :wink:

:oops: :oops: :cry: :cry: P R Z E P R A S Z A M :oops: :oops: :cry: :cry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.