zzradek Opublikowano 10 Marca 2009 Opublikowano 10 Marca 2009 Serdecznie wszystkich witam, wprawdzie nie jest to mój pierwszy post, ale warto wystąpić w "Powitaniach", żeby każdy mógł zajrzeć i zobaczyć kto to taki zzradek. Bawię się w latające RC od prawie dwóch lat, od dwóch lat też zaczytuję się w tym Forum i prawdę mówiąc nie zadawałem pytań, bo odpowiedzi na wszystkie moje pytania już tu były!!! W końcu utworzyłem sobie konto, na początku po to by odzywać się w dziale ogłoszeniowym, ale okazało się że moje doświadczenie z dziedziny elektroniki może się komuś przydać. Na razie nie zajmuję się samodzielną budową modeli, tylko bawię się w naukę akrobacji (podejście od d... drugiej strony), ale może się to z czasem zmieni. Fascynuje mnie aerodynamika i zasady sterowania modelami i jednocześnie na tym się najmniej znam. Za to tematy w których chętnie się wypowiadam o osprzęt elektroniczny. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.