zzradek Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Serdecznie wszystkich witam, wprawdzie nie jest to mój pierwszy post, ale warto wystąpić w "Powitaniach", żeby każdy mógł zajrzeć i zobaczyć kto to taki zzradek. Bawię się w latające RC od prawie dwóch lat, od dwóch lat też zaczytuję się w tym Forum i prawdę mówiąc nie zadawałem pytań, bo odpowiedzi na wszystkie moje pytania już tu były!!! W końcu utworzyłem sobie konto, na początku po to by odzywać się w dziale ogłoszeniowym, ale okazało się że moje doświadczenie z dziedziny elektroniki może się komuś przydać. Na razie nie zajmuję się samodzielną budową modeli, tylko bawię się w naukę akrobacji (podejście od d... drugiej strony), ale może się to z czasem zmieni. Fascynuje mnie aerodynamika i zasady sterowania modelami i jednocześnie na tym się najmniej znam. Za to tematy w których chętnie się wypowiadam o osprzęt elektroniczny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.