jarro Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Witam mam pytanie ,czy ten regulator Tower Pro - ACRO 20A http://www.emodel.pl/esklep/tower-regulator-acro-p-531.html bedzie dobrze wspolpracowal z tym silnikiem http://www.emodel.pl/esklep/ray-cd283012-p-343.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Tak, będzie współpracował z tym silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Jak najbardziej będzie pasował ten regulator do tego silnika. Tylko nie zamykaj regulatora bardzo szczelnie w modelu bo czasem moze sie troche grzać, ale to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam ,zkompletowalem juz elektronike do mojego korsarzai niestety mam problem z regulatorem. Silnik nie kreci na dwocelowym pakiecie , ale na trzycelowym dzialal bez zarzutu , pakiet dwocelowy nowka Moje pytanie to jak go zaprogramowac , zeby obslugiwal dwie cele lipol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Moje pytanie to jak go zaprogramowac , zeby obslugiwal dwie cele lipol Programowanie masz opisane tutaj . Czeka Cię zakup karty programującej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarro Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Dzieki , myslalem ze programuje sie z aparatury , ale regle tower pro seri akro jednak sie programuje z karty. A ja dwie godziny kombinowalem z aparatura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.