radek872 Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wn3HD4nZXJQ film ze strony sebart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Piękny, widziałem jakiś miesiąc temu już, we Włoszech się wszyscy napalają na nową "sztukę" z Sebart'u Sebart dumnie ogłosił, że nowe modele poczynając od serii SU 29 klasy 140 czy Katany 120 są kryte oryginalną folią Oracover :wink: bo wcześniej była to zwykła Chińszczyzna i odłaziła jak z innych "tanich" modeli. A tak na marginesie Sebastiano Silvestri ma chyba jakiś sentyment do Tiny Turner, w większości jego filmów właśnie z jej podkładem muzycznym (no czasem coś od Celine Dion) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 W moim Su 29 50E folia przyznam, że odchodzi chyba załapałem sie jeszcze na Chinszczyzne chociaż jakosciowo dobra może to i Oracover bo inne modele kryte Oracover po zimie wyglądaja podobnie jak Su miejscami są banki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Filmik bardzo fajny, modele latają super ale dlaczego nie dali posłuchać motorka? :evil: :cry: Na pewno byłaby lepsza muzyczka z wydechu niż to co słychać :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 W moim Su 29 50E folia przyznam, że odchodzi chyba załapałem sie jeszcze na Chinszczyzne chociaż jakosciowo dobra może to i Oracover bo inne modele kryte Oracover po zimie wyglądaja podobnie jak Su miejscami są banki No nie wiem, nowe wersje weszły do sprzedaży w drugim kwartale zeszłego roku więc myślę, że jednak masz nową (no chyba że na jakimś magazynie przeleżał jakiś rok :roll: ) Każdą folię trzeba przeprasować i naciągnąć ew. bombelki :wink: Filmik bardzo fajny, modele latają super ale dlaczego nie dali posłuchać motorka? :evil: :cry: Na pewno byłaby lepsza muzyczka z wydechu niż to co słychać :shock: Dobrze prawisz waść, rozumiem podkład muzyczny w tle ale silnik powinno być słychać, tym bardziej dwucylindrowy z kanistrami - piękna muzyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Sebart pracuje nad wersja 2,2m i do tego Mintor 55. Ale ceny za modele to maja imo troche za wysokie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ale ceny za modele to maja imo troche za wysokie. Wiem z autopsji, że jest to poparte jakością wykonania (no może nie każde euro jest usprawiedliwione ale jednak ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Filmik bardzo fajny, modele latają super ale dlaczego nie dali posłuchać motorka? :evil: :cry: Na pewno byłaby lepsza muzyczka z wydechu niż to co słychać :shock: Dobrze prawisz waść, rozumiem podkład muzyczny w tle ale silnik powinno być słychać, tym bardziej dwucylindrowy z kanistrami - piękna muzyka. proszę wersja SU w laminacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 No ładnie, choć jest to Krill w malowaniu Silvestri, ale dźwięczy pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.