speed_spider Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam, poszukuję polskiej instrukcji lub jakiegoś opisu ładowarki Robbe POWER PEAK COMPACT BID DUO-POWER EQ. Jest to moja pierwsza ładowarka, więc ciężko mi rozgryźć co z czym się je... Będę zobowiązany za każdą pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Witam, mam taką ładowarkę jak Twoja ale niestety jeszcze bez wbudowanego balansera. Niestety instrukcji PL też nie mam. Jeżeli chodzi o podstawowe funkcje czy ładowanie NIxx nie sądzę żeby coś się zmieniło więc mogę wyjaśnić co nieco, gożej z Lixx bo masz wbudowany balanser i pewno inaczej się to uruchamia (u mnie o balansowaniu lub nie decyduje podpięcie balansera lub nie) Mogę powiedzieć, że obsługa jest bardzo intuicyjna, ma bardzo fajną funkcję 10 programów do różnych pakietów, programujesz, numerujesz pakiet i nie musisz się więcej niczym martwić, wystarczy, że dobierzesz nr. programu do nr. na pakiecie. Jak masz jakieś pytania wal jak w dym :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Na stronie sklepu RCSKORPION jest instrukcja: http://www.rcskorpion.pl/download/instrukcje/1-8506-Compact_6S_EQ_Duo_Power.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speed_spider Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 Witam, dziękuję uprzejmie Panom za pomoc. Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.