Gość Anonymous Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Dostałem w spadku szlifierkę na 400v z jednym mankamentem, brakowało jej nakrętki do przykręcenia kamienia. Chciałem kupić i nic, nigdzie nie dostaniesz nakrętki M18x2,5 i do tego lewej. Więc zabrałem się do dzieła na mojej tokareczce, 4 godziny pracy i jest zrobiłem, ale nie pasuje, dlaczego bo zrobiłem M18x2 lewą. Więc jeszce jedno podejście i sukces, w sumie ok 6 roboczogodzin (toczenie, frezowanie) ale jest: oby Wam łatwiej przychodziły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Nie pozostaje nic innego jak cieszyć się z posiadanego sprzętu na którym można robić takie rzeczy, jak i umiejętności, dzieki którym da się takie rzeczy robić. No i oczywiście w nowej szlifierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol p Opublikowano 14 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2009 No to teraz dla kolegi nie ma już rzeczy niemożliwych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 świetna szlifierka na 400v a jaką ładną ma nakrętkę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromir Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Więc jeszce jedno podejście i sukces, w sumie ok 6 roboczogodzin (toczenie, frezowanie)Po tytule to się obawiałem, że nakrętka (jej brak) spowodowały jakieś znaczne zniszczenia ;-)A tu taka miła niespodzianka :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 podkładka tez widzę dotoczona chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Nie moja robota, podkładkę już dostałem Natomiast krążek gumy pod podkładką to moje dzieło Kamienia też nie robiłem sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kamienia też nie robiłem sam - a już myślałem że usłyszymy historię o najdroższym kamieniu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Pytanie w temacie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Jakąkolwiek wartość przedstawiają jedynie w komplecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Znam to z autopsji jak dlubie jakas elektronikę to liczac czas i inne nieraz bym zakupil za to kilka sztuk gotowych ale ja to lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman1024 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Witam Podpisuję się pod tym rękami i nogami - nie ma to jak zrobić coś samemu, dodał bym jeszcze że cała radocha to gonić króliczka... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Tak jak pisałem na wstępie to chętnie bym tą nakrętkę kupił, tylko gdzie kupić M18x2,5 lewą?? Nawet ukraść nie było skąd!! Ha może mi kto podpowie Będę wiedział na przyszłość jak tą zgubię, albo jak mi ukradną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 A swoją drogą to chyba jest jakiś producent takich szlifierek wraz z nakrędkami... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 hihi pewnie tylko w komplecie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Darek.3333 może i był producent jakieś 30 - 40 lat temu... Jutro rzucę okiem na tabliczkę znamionową to będę wiedział więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Wiadomo , że renowacja zabytków kosztuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.