satoo Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 witam. Mam na imię Michał i mieszkam w Dębicy( woj. podkarpackie).W tym roku skończe 19 lat .Modelarstwem interesowałem się jakoś 5 lat temu - nawet miałem marzenie zostać pilotem ...ale niestety kiedy czas pozwolił mi przeleciec sie wilga... puscilem EKHEM:)...nie każdy sie do tego rodzi wiadomo (ale przyjąłem wersje , że to wina pilota - wariował).Po tym incydencie przygoda jak i pasja do samolotow się zakończyła... Od niedawna wróciłem znów do swoich dawnych zainteresowań. Jestem w trakcie budowy Katany S (bowdeny juz na miejscu ) i M.K.21 34" . Niestety oblot tych modeli sie przeciągnie z powodu braku finansów na cały sprzęt .Do zbudowania ich posłużył mi depron ... Pozdrawiam... Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witamy ! Modelarstwo = cierpliwość - warto to zapamiętać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.