dp Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam. Chciałem zapytać bardziej doświadczonych kolegów jaki model byłby optymalny pod Saito 100 ? Myślałem o Funtanie X100 z Hangar9, ale w Nastiku piszą, że już nie produkują lub Extra 300 58 z EF. Chyba, że są jakieś tańsze opcje o których nie wiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Saito 100 będzie troszkę przy małym silnikiem do Funtany X100, tam to raczej 125, ale i z tym silnikiem nie jest mega mocny. Do Extry z EF może być troszkę za duży, tam lepiej włożyć 91 albo 82. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Dokładnie, do Extry 58 z EF, ten silnik będzie za duży. Docelowo producent do tego modelu zaleca Saito 82. Oczywiście jak się uprzesz, to i Saito 100 wejdzie, ale wtedy waga modelu będzie ponad 2,9kg :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.