mtk Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 sprayem do depronu możesz go kupić w sklep.modelarnia.pl
buwi777 Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 witam czym malowac depron ? Dowolną farbą co nie zawiera nitro - czyli np. wodnorozpuszczalne - akrylowe farby, plakatówka, akwarela i wiele innych - owe spraye to już - full wypas. Jak chcesz mieć super gładki depron ( lub inny Izofloor ) to malujesz wpierw SIDOLUXEM, czekasz aż wyschnie, papier ścierny 200 a potem 600 na gładko - a potem farbka.
meloow Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 ja używam farb akrylowych do sciań np. dulux i mieszam z pigmentami. farbe nakładam aerografem. efekt np taki. przed malowaniem po malaownaiu
Barlu Opublikowano 15 Marca 2009 Opublikowano 15 Marca 2009 Ja malowałem po depronie farbą model master acryl do modeli redukcyjnych i też nic się nie działo :wink: :wink:
kris28 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja swój okleiłem papierem śniadaniowym na wikol i malowałem zwykłym sprejem a oto jak wyszło na tej stronie znajdziesz opis jak to zrobić http://www.debile.internetdsl.pl/readarticle.php?article_id=3
sebamor Opublikowano 9 Maja 2010 Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, polecam farbę ECO firmy Deco-Color. Puszka 400ml w praktikerze kosztuje 16 zł. Jest to farba na bazie wody, więc nie wyżera depronu. :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.