Łukasz K. Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 witam czym malowac depron ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 sprayem do depronu możesz go kupić w sklep.modelarnia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 witam czym malowac depron ? Dowolną farbą co nie zawiera nitro - czyli np. wodnorozpuszczalne - akrylowe farby, plakatówka, akwarela i wiele innych - owe spraye to już - full wypas. Jak chcesz mieć super gładki depron ( lub inny Izofloor ) to malujesz wpierw SIDOLUXEM, czekasz aż wyschnie, papier ścierny 200 a potem 600 na gładko - a potem farbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 ja używam farb akrylowych do sciań np. dulux i mieszam z pigmentami. farbe nakładam aerografem. efekt np taki. przed malowaniem po malaownaiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 aha wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Ja malowałem po depronie farbą model master acryl do modeli redukcyjnych i też nic się nie działo :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris28 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ja swój okleiłem papierem śniadaniowym na wikol i malowałem zwykłym sprejem a oto jak wyszło na tej stronie znajdziesz opis jak to zrobić http://www.debile.internetdsl.pl/readarticle.php?article_id=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, polecam farbę ECO firmy Deco-Color. Puszka 400ml w praktikerze kosztuje 16 zł. Jest to farba na bazie wody, więc nie wyżera depronu. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho1997 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 polecam pactry do depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.