janegab Opublikowano 5 Września Udostępnij Opublikowano 5 Września GIGANT,..oblatałem wschód .... dotarłem na zachód....latanie jak na wielkiej dziurze typu Rusko dalej od krawedzi...super termika...na dojazd bajka ...pod krawedz jasniejsza strona ksiezyca... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Września Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września Dzisiaj tak się rozbestwiłem ze 2 x zjechałem po model autkiem bo cieniutko wiało i ladowałem na dole ale zobaczyłem i byłem na pólnocy...bajka mozna pilotowac model siedzac w aucie...podjazd pod samiutką krawedz... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 19 Października Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października Fajne szkolne latanko....zapoznaje się z dojazdem ladowiskami..itp...cichutko....samiutenki...relax..polecam Piekna pogoda... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 21 Października Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1137801909961728&id=290463734695554&set=a.290479094 budynek obok wyrobiska gdzie latam .....w tej miejscowosci grobowiec megalityczny prahistoryczny opis j,w ciekawy film z exploracji.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi