PiotrZ Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Witam. Poszukuje interface do nadajnika Futaby T9C. Koniecznie musi być pod USB [nie chce mi się dłubac w oprogramowaniach z kablami pod port szeregowy]. Czy można gdzieś dostać taki kabel? Bywały na allegro, ale niestety skonczyły się i będą za ok. 1-2 miesiace, a nie chce czekać aż tyle czasu. W nastiku można kupić kabel + przejściówka ale razem wyjdzie 90zł więc trochę drogo w porównaniu do interface z allegro [50zł]. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody25 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 co ty mówisz ze nie ma proszę: http://allegro.pl/item580741327_promocja_interfejs_usb_od_modelloo_warto.html Wystarczy wejść w zdalnie sterowane i na aparatury tam zawsze jest jakiś interface Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wezyr994 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 http://www.pitlab.com.pl/sklep/index.php?p=p_4&sName=interfejsy-fms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 tak za drogo tyle ze fajs fejsowi nie rowny :rotfl: Kupisz tanio i 2 x przeplacisz :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 A po co? Oprócz FMS'a każdy symulator ma w komplecie kabel do aparatury??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Nie chce mi się grzebać szukac mi się nie chce płacic mi się nie chce ale pisać na forum o bzdurach mi się chce. Poszukaj w google na allegro leniu jeden Oczywiście pozdrawiam Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.