jarro Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witam mam pytanie czemu ten regler nie uruchamia silnika na pakiecie lipol2s , a na 3s silnik smiga zwawo. Pakiet 2s nowka , gdy go podlaczalem byl nie wpelni naladowany(7,8).proby programowania bez rezultatu ,czy ten regulator sam rozroznia ilosc cel lipol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzradek Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Prawdopodobnie jest zaprogramowany na konkretną ilość cel, zamiast na rozpoznawanie automatyczne. To tylko mój domysł, mogą być inne przyczyny. W każdym razie zacznij od zaprogramowania. Co to znaczy próby zaprogramowania bez rezultatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 20 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 z tego co wiem to magi trzeba programowac na ilość cell lipo. Poszukaj tu na forum Hubert_tata opisał to dokładnie i podał linki to skanów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.