pablos Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 nie ma tam żadnej zabudowy uzwojenie patrząc od tyłu jest po prostu widoczne nie jest to przy silniczkach tego typu czyli( out runner)niczym niezwykłym. Tak to te złączki tylko że to jest chyba duża złączka tamya a Tobie wystarczy mini tamya jest mniejsza i tańsza masz taką w równiesz w nastiku http://nastik.pl/akcesoria-elektr-zlaczki-c-66_76.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ten link co podałem to duża złączka .Mówisz że wystarczy mi mała.Ale te i te moge podłączyć i na każdej będzie działać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 oczywiście, czy to będzie mała czy duża obie się nadają i będą działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 pamięraj zawsze czerwony do czerwonego i czarny do czarnego bo jak sie pomylisz to spalisz regiel;/ ale dzięki wtyczce typu tamiya nie da sie pomylić chyba ze będziesz wtykał na siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Dzięki Wam za odp.Już raczej nie mam pytań dotyczących silnika i regla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.