LuckAnd Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witam. Mam zamiar zakupic ładowarke do elektroszybowca, w gre wchodzi pakiet Multiplex Li-Batt BX 3/1-950 (Li-poly 950mAh 11,1V). Mam do wyboru Jamara X-Peak + Balancer (500zł) lub Multiplex Multicharger LN-3008 EQU (160zł). Czy opłacalne jeste inwestowanie w tak droga ładowarke jaka jest Jamara skoro bedzie słuzyła wyłącznie do ładowania tych ogniw (i moze aku aparatury laser6, ale to mało wazne) ? A moze mi polecicie jakas fajną ładowarke za przystepno cene do tych ogniw. Z gory mowie ze jestem amatorem lecz mam nadzieje ze wszystko dobrze wyjasniłem Dziekuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Mysle ze niewart inwestowac w az tak drogi zestaw.Ja bym proponowal cos tego typu http://www.allegro.pl/item587105546_ladowarka_lipo_life_turnigy_lepsza_od_imax_shark.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Ja Ci polecę ładowarkę turnigy accucel-6 tę co podał Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckAnd Opublikowano 21 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dzięki wielkie za pomoc. Mysle tą własnie kupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.