winc Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego. Modelarstwem Zajmuje się już dobrych kilka lat, jednakże latam dopiero od dwóch, z czego intensywniej dopiero od zeszłych wakacji. Początkowo latałem szybowcami, następnie elektro i styropianowymi elektrykami. Mam nawet za sobą, niestety nie udany lot klasycznym akrobatem (ale następny jest gotowy (ale do 3d :? )). Obecnie buduję model Big Lift-a powiększony do 2,6m. z planowanym silnikiem benzynowym 26ccm. Planuje zakończyć prace w czerwcu, jednak jest to uzależnione od zasobów finansowych, jak i od czasu wolnego :? A co dalej :?: czas pokaże. Może jakaś półmakieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gar-da Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Witam ! Mam nadzieję , że spotkamy się na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.