Milko Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Dziś pogoda była ładna więc postanowiłem w końcu wypróbować mojego Nikona 3700 w formie zdjęć-filmy już były Ustawiłem go na program sportowy i zablokowałem spust ,w ten sposób aparat co ok. 3s łapie ostrość i z szybkim czasem robi klatkę. Miałem małe problemy z Guppik'iem który go woził ,ale udało się kilka fotek pstryknąć :wink: Na pierwszej fotce widać gdzie latałem, nie opodal mamy działkę więc najczęściej tam mam możliwość polatania(fajne miejsce tyle że z każdej strony masa działek i w razie kraksy marne szanse na znalezienie modelu . Dopiero teraz z góry zobaczyłem tutaj fajne miejsce do polatania, muszę kiedyś tam się przejść , jest niby stawik ale kawał pola i łatwy dojazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 Doskonale fotki,super jakosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.