Mateusz_90 Opublikowano wczoraj o 17:12 Opublikowano wczoraj o 17:12 Witam przymierzam się do budowy własnego modelu rc of road bądź przebudowie modelu ciężarówki brudera 8x8 Jako że zajmuje się amatorsko projektowaniem dodatkowo spawanie toczenie itp nie stanowi dla mnie problemu, Tak ostatni mój model z dzieciństwa posiadał jeszcze kabel połączony z pilotem... Natomiast wyrasta kolejne pokolenie i chcę poczuć się znów jak dziecko 😁 A wiadomo nic tak nie łączy ojca z synem jak wspólna zajawka tym bardziej jeżeli sami to zbudujemy. Dlatego chciałbym prosić o pomoc w celu dobrania elektroniki serwa pilota itd Aktualne posiadam silniki od wkrętarek akumulatorowych czy tego typu silniki zdadzą egzamin? Czy można kupić gotowe zestawy sterowania rc czy lepiej dobrać samemu ? Budżet na elektrykę ~800 1
Granacik Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu Pokaż coś więcej o tych ciężarówkach które chcesz przerabiać. Jakie mają wymiary? Ile funkcji ma być starowanych? Samo podwozie ma odwzorowywać prawdziwą ciężarówkę czy ma po prostu działać? Będzie łatwiej coś dobrać. Poczytaj wątek kolegi Przemo. Myślę, że znajdziesz tam sporo odpowiedzi. 1
Rekomendowane odpowiedzi