Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idzie nowe czy wypadek przy pracy?

Miałem dzisiaj przyjemność kupić „ekologiczną” aspirynę/aspirinę. Pani przy okienku w aptece zapytała mnie czy chcę taniej bez opakowania – SZOK? Zapytałem ile zapłacę za tabletki luzem i w opakowaniu. Bez opakowania 36zł w opakowaniu ponad 40zł! Oczywiście wybrałem wersję ECO. Jak myślicie Koledzy czy to stały trend czy jakieś niedopatrzenie logistyczne.

Muszę wspomnieć, że bodajże ze dwa lata temu kupowałem serwa w sklepie w Ostrawie i Pan również zapytał mnie czy chcę luzem czy w kartonikach. Miał duże (kilkadziesiąt sztuk) opakowanie zbiorcze oczywiście z wszystkimi dźwigniami i śrubkami z którego wybrał dla mnie 6 sztuk – dosyć duża oszczędność.

Jeżeli admin uzna, że to reklama aspiryny to proszę skasować to pierwsze zdjęcie i zostawić tylko fotkę „od tyłu”.

A może jednak będziemy się dzielić takimi jaskółkami i reklamować firmy przyjazne środowisku bo to co nas otacza czyli Opakowania Matrioszki (pudło kartonowe, otoczone folią , zalane styropianem w poduszce bąbelkowej, jeszcze otoczone papierem a w środku….. nietłukący się przedmiot) niczemu dobremu nie służą.

20250404_135553.jpg

20250404_135545.jpg

• Lubię to 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.