Marcinmb Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 A ja wczoraj wplacilem z apomoca PayPala i pobralo mi 478.43 zl a powinno pobrac 486.37 zl ;] Myaslem ze pobierze wiecej(prowizja PayPal) a tu taki zonk :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 zamawiacie wysyłke w tej opcji?? International (Registered) Air Mail 751g - 1kg Jak z kwotą? ma wpływ na oclenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja zamiwam ta opcje poniewaz EMS jest za drogi jak dlamnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja się właśnie przekonałem jak można stracić w ciągu dnia ponad 200zł Mam nauczkę na przyszłość- Przewalutowanie TYLKO w PAYPAL!!!! A mbank to SK&@#@$%$Y i złodzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 SK&@#@$%$Y Źli ludzie? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 SK&@#@$%$Y Źli ludzie? XD Nawet BARDZO źli :evil: Mówi się trudno i żyje się dalej :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 No niestety, w banku nic za darmo nie ma - jak nie zarabiają na prowadzeniu konta, to tną na czym innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Spread panowie, spread. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Sprawdziłem, założyłem , zapłaciłem, potem dolałem 500 i wypłaciłem nadwyżkę z powrotem. Warto i zakupy w UH to super sprawa. Dzięki wszystkim za pomoc!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Mam pewien problem. Założyłem konto na paypal, chcę dodać środki do tego konta. Mam konto w banku BZ WBK, i aby dokonać przelewu muszę podać wszystkie dane (Nazwę odbiorcy, ulicę i nr domu, kod pocztowy i miasto. Paypal podaje mi tylko: Nazwa beneficjenta (to chyba jako nazwa odbiorcy ? ) Nazwa banku (to właściwie nie wiem po co ? Numer rachunku (tu nie ma problemu) Numer identyfikacyjny (tutaj też, bo ten numer trzeba wpisać jako tytuł wpłaty ) Chodzi o to, że nie mam pełnych danych - brakuje ulicy i numeru budynku, kodu pocztowego. Proszę o pomoc. Wygląda to mniej więcej tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Do przelewu w banku wystarczy imię, nazwisko i numer konta, więcej informacji nie jest potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 A przelewałeś z bz wbk ? Właśnie nie da rady, trzeba podać wszystkie dane bo przelew nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Mam konto w BZ WBK i przy e-przelewie możesz trochę oszukać system, który faktycznie jest dość głupi i każe wpisać wszystkie dane odbiorcy przelewu. Ja np. w pola gdzie nie znam danych (np. adres odbiorcy, kod pocztowy itp...) wpisuję po prostu: Ulica: ULICA Miasto: MIASTO kod pocztowy: 00-001 itd... Dla e-przelewu najważniejszy jest numer konta i nazwa odbiorcy. Adres jest tylko daną pomocniczą. Spróbuj w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Zrobiłem to w dokładnie taki sam sposób. Mam nadzieję, że nie będzie z tego tytułu problemów, ale skoro Ty przelewy czasem robisz w ten sposób i wszystko jest ok, to mam nadzieję, że w moim przypadku będzie tak samo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.