Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Tytuł został zmieniony na Szybowce F3 Res
Opublikowano

To są 2 Purita (te z lewej) i Elf. Planów nie posiadam. Ale ciekawi mnie, dlaczego zaczerniłeś twarze. Zdjęcie było zamieszczone na RC-Network. de. Nie wystarczyło  podać skąd zaczerpnięte ? Purito jest zestawem dostępnym na rynku a Elf - to własna konstrukcja. Kilka planów tego typu modeli zostało już tu zamieszczone. Włącznie z wycinankami.....

Pozdrawiam - Jurek

• Lubię to 1
Opublikowano

Zamalowałem twarze z prostego powodu , nie mam zgody na upublicznanie cudzych osób w internecie a to ze są z modelami .

Bardziej chodzi o tego "ELFA " myśle o jego własnościach lotnych . Szukam planów, aby sobie takiego ręcznie włośnicą wyciąć .

Opublikowano

Elf jest teraz dystrybuowany w formie zestawu przez hr-modellbau.com wcześniej sam konstruktor Georg Kruse, (z którym miałem przyjemność latać w jednym teamie na zawodach

) sam dystrybuował zostawy. Ponieważ jest to działalność komercyjna, wątpię aby można było zdobyć plany.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.