makaroni Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 serwo wymieniłem i wszystko działa super modelem latałem jeszcze ze 4 razy pod wieczór w piątek i muszę powiedzieć że się zakochałem Brakuje mi jednak trochę mocy. Nie wiem czy to możliwe ale chciałbym aby silnik miał na tyle mocy aby zrobić pętlę z poziomego lotu. Czy wrzucając do niego jakiegoś typowego 3f TowerPro z regulatorem osiągnę zauważalny wzrost mocy ? Tak jak pisałem wcześniej chciałbym aby model leciał do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Kolego - masz trenerka, a nie akrobata. Taki model ma służyć do spokojnego nauczenia się odruchów i bezstresowego polatania. Naucz się panować nad modelem, sterować nim w pozycji odróconej i kierować nim tam, gdzie chcesz by leciał, a nie tam gdzie akurat model chciał polecieć. Na akrobacje przyjdzie jeszcze czas i załatwisz sobie do tego nowy model, którym nauczysz się akrobacji. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.