Sabrina Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam zgromadzone forum. Moje doświadczenie w RC = 0 Zamierzam sobie kupić Belc cp v2 carbon i dobrze się bawić pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Sabrina witaj, jednak ja na Twoim miejscu zastanowilbym sie bardziej nad modelem zwanym HK450 ktory wyjdzie Cie 4x taniej i bedzie 2x lepiej latal Wg. opinii doswiadczonych helikopterowcow Belt nie jest konstrukcja w ktora warto sie pakowac na powaznie - czyli drogi carbon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Belt nie jest konstrukcja w ktora warto sie pakowac na powaznie ehhhh Karpiu... ehhh Witam zgromadzone forum. Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 No doradzam koledze na dzien dobry by byl zadowolonym modelarzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Mnie idzie o to, ze posiadam takiego i jestem bardzo z niego zadowolony i to bez tuningowania - walizka jest nie duza -miesci sie za sofa - wytrzymala - malenstwo uwielbia na niej stac/skakac/siedziec - czego wiecej do szczescia chciec ? no moglby np. latac lepiej bez tego tuningu - tu sie zgodze - ale to znowu czas trzeba miec - po co to komu wogole to cale modelarstwo to dla jakichs wariatow jest - od prawie 2 lat to powtarzam - zwlaszcza po kolejnych zakupach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A ja myślałem, że skoro "Sabrina", to że w końcu dziewczyna na nasze forum zawita...a tu :ble: No, ale kolegę też oczywiście serdecznie witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 początkowo maiłem podobne odczucia jak porzednik czyli kolejna lase... nie nie pilotka RC. witamy kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabrina Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Dzisiaj dostałem propozycje zakupu belt cp v2 carbon za 1330zł nie wiem czy to dobra cena w każdym razie w innym sklepie proponowano mi go za 1400zł I chyba jednak go kupie Tylko przeraziły mnie koszty pakietów proponowanych przez e-sky cena jednostkowa była około 230zł Nie wiem czy to nie jakaś pomyłka albo cena za zestaw kilku pakietów Połaziłem dzisiaj po sklepach modelarskich i pytałem również o istnienie jakiejś formy Klubu Heli w Łodzi co by było z kim polatać ale niestety nikt nie potrafił mi odpowiedzieć na to pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Cześć przeraziły mnie koszty pakietów proponowanych przez e-sky cena jednostkowa była około 230zł -przecież możesz kupić inne pakiety po dużo niższej cenie w HC np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Ok, to ja juz wiecej nie bede ale... za 1400 to masz t-rexa 450tke o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabrina Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 No tak w tej cenie mam ale samego T-rexa bez apki itd i postawie go sobie na półce i będę wycierał z niego kurz bo na pewno w tej cenie nie da się nim polecieć Już nawet nie będę miał gdzie go postawić bo za dużo konsol mam Co do pakietów to domyśliłem się że innych producentów będą tańsze tylko zdziwił mnie że to tak nazwe ogrom tej ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.