tadek041 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Witam serdecznie ściągnąłem sobie demo RF G4 i mam pytanko czy da się zrobić coś aby program wyszukał moją aparaturę E sky podłączoną przez USB kabelkiem ?? Jeśli tak to jak to zrobić dla wersji DEMO Proszę o pomoc o odpowiedz i pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 O ile sie nie myle w demo nie ma takiej mozliwosci.Tylko w pelnej wersji mozna podlaczyc aparature. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Producent chciał pokazać możliwości symulatora a jednocześnie zabezpieczył się aby chciano kupić pełną wersję. Z możliwością podłączenia aparatury w demo wielu pozostałoby na tym etapie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 nom..ja tez mam demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 witam a znacie może jakieś darmowe symulatory nie koniecznie pełne wersje w których działa aparatura Clear View jest dość fajny ale niestety wyłącza się po pewnym czasie i się nie da trenować. Jakby co to FMS znam bardzo dobrze jakieś inne jak znacie proszę o linki jeśli jest taka możliwość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 heli-x --- z ty mże tylko heli Leo`s rc simulator ..niby wszystko ale heli są do ... wiadomo rc simulator (demo) - nie wiem co to ale mam na kompie instalator ;d i jest jeszcze jakiś ..nazwa związana z nową zelandią ale głupi jest ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Clear View się wyłącza? Chodzi ci o ograniczenie czasowe czy błąd programu? Jeśli chcesz fajny symulator, który w wersji demo umożliwia nieograniczoną czasowo zabawę to polecam Virtual RC, tyle że to symulator modeli samochodów spalinowych ale warto ściągnąć, a nóż samochody cię zainteresują www.virtualrc.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.