airplan Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 BLACK HORSE - SPEED AIR co sądzicie o tym modelu ?
buwi777 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 BLACK HORSE - SPEED AIR co sądzicie o tym modelu ? Nie mógłbyś w jednym poście wymienić WSZYSTKICH nazw modeli o które się pytasz? Wiesz co to takiego google ? Tam poszukaj a potem pytaj. ps. znowu się mi ( nam ) oberwie że wysyłamy dzieci do piaskownicy ....
Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Kolego to forum, a nie śmietnik. :evil: Dużo masz jeszcze tych modeli do zapytania? Jeśli tak to zrób to w jednym poście. Zapraszam do działu od czego zacząć. :wink:
airplan Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Czy są trudności w pilotażu samolotu Super Air. mój kumpel skarży się na lotki.
Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Mi też lotki przeszkadzają , szczególnie jak raz włączyłem tylko jedną. W lewo skręcał jak szalony a w prawo ledwo ledwo. Mimo to wylądowałem szczęśliwie. I kto w ogóle wymyślił te lotki, kto na to pozwolił !!! ??? :rotfl: NA naukę lotek model w sam raz , choć górno- płacik byłby jeszcze łatwiejszy.
airplan Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 W najbliższym czasie mam zamiar kupić 1 z tych modeli , który będzie najlepszy -slowpoke -speed air
buwi777 Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 W najbliższym czasie mam zamiar kupić 1 z tych modeli , który będzie najlepszy -slowpoke -speed air A który Ci się bardziej podoba ? Tego wybierz albo rzuć monetą :lol2:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.