airplan Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 BLACK HORSE - SPEED AIR co sądzicie o tym modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 BLACK HORSE - SPEED AIR co sądzicie o tym modelu ? Nie mógłbyś w jednym poście wymienić WSZYSTKICH nazw modeli o które się pytasz? Wiesz co to takiego google ? Tam poszukaj a potem pytaj. ps. znowu się mi ( nam ) oberwie że wysyłamy dzieci do piaskownicy .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Kolego to forum, a nie śmietnik. :evil: Dużo masz jeszcze tych modeli do zapytania? Jeśli tak to zrób to w jednym poście. Zapraszam do działu od czego zacząć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airplan Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Czy są trudności w pilotażu samolotu Super Air. mój kumpel skarży się na lotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Mi też lotki przeszkadzają , szczególnie jak raz włączyłem tylko jedną. W lewo skręcał jak szalony a w prawo ledwo ledwo. Mimo to wylądowałem szczęśliwie. I kto w ogóle wymyślił te lotki, kto na to pozwolił !!! ??? :rotfl: NA naukę lotek model w sam raz , choć górno- płacik byłby jeszcze łatwiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airplan Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 W najbliższym czasie mam zamiar kupić 1 z tych modeli , który będzie najlepszy -slowpoke -speed air Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 W najbliższym czasie mam zamiar kupić 1 z tych modeli , który będzie najlepszy -slowpoke -speed air A który Ci się bardziej podoba ? Tego wybierz albo rzuć monetą :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.